Cautare

1336 de rezultate pentru "marius calitoiu" (3.78 secunde)
Comisia de etica a PD a discutat luni cazul senatorului Marius Marinescu. ... Posibila sanctionare a lui Marius Marinescu va fi dezbatuta de Biroul Permanent al PD.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, nu-si pune problema preluarii vreunui portofoliu in Guvernul Tariceanu, urmand sa se ocupe mai departe de problemele judetului Cluj. ... Potrivit lui Marius Nicoara, portofoliul vizat acum este cel al Apararii, ramas fara titular in urma suspendarii lui Teodor Atanasiu.
Unul dintre cei mai activi parlamentari, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Biroul Permanent al Senatului patru propuneri de modificare a unor texte de lege vizand "responsabilitatile demnitarilor si stabilirea unor criterii mai clare de sanctionare".
La dezbateri au participat reprezentantii Guvernului, consilierii Marius Oprea si Stejarel Olaru. ... Imi este teama ca Securitatea a mai castigat o batalie", a declarat, parasind dezbaterile, consilierul guvernamental Marius Oprea.
Presedintele Basescu a promulgat initiativa legislativa privind desecretizarea contractelor de achizitii publice propusa de senatorul PD Marius Marinescu. ... Aceasta lege poate fi considerata o veritabila lovitura data coruptiei generalizate", conchide Marius Marinescu.
Ionel Tudor, George Grigoriu, Andreea Andrei, Temistocle Popa, Marius Constantin, Marius ¥eicu sau Vasile Vasilache. Totdata, Octavian Cosma a adaugat ca, acum, compozitorii spun ca slagare precum "Macarale" sau "Magistrala albastra" sunt compozitii care nu-i reprezinta, desi aceste cantece i-au facut cunoscuti la acea vreme.
Marius Marinescu a demascat complicitatile In acelasi timp, senatorul PD Marius Marinescu a aratat ca in urma cu un an si jumatate a demascat in plenul Senatului o structura mafiota care se ocupa de obtinerea de imobile, de terenuri si de constructii, prin ilegalitati, in complicitate cu oameni politici.
Ieri, la Tribunalul Constanta, a avut loc sedinta de judecata in cazul in care Constantin Babus, fostul sef al Directiei Administrarea Domeniului Public si Privat din Primaria Constanta, este acuzat de luare de mita, iar Marius Tarcatu, fost director al aceleiasi directii din cadrul Consiliului Judetean Constanta, este acuzat de complicitate la luare de mita.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii, senatorul PD Marius Marinescu (foto), a depus ieri la Parlament o propunere pentru infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea "SNP PETROM".
Purtatorul de cuvant al PNL, senatorul Varujan Vosganian, ii da astazi in judecata pe directorul editorial al "Jurnalului National", jurnalistul Marius Tuca, precum si pe fostul maior al DIE Liviu Turcu pentru informatiile pe care le-au lansat acestia referitor la activitatea liberalului in timpul regimului comunist.
Senatorii au modificat ieri, cu 53 de voturi "pentru" si o abtinere, Legea informatiilor clasificate, printr-un amendament propus de senatorul PNL Norica Nicolai si acceptat de directorul ORNISS, Marius Petrescu.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, Marius Marinescu, a declarat ca va propune azi Comisiei sa ceara oficial Guvernului lista celor aproximativ 800 de imobile detinute de RA-APPS si inchiriate fostilor sau actualilor demnitari.
La randul sau, consilierul personal al premierului, Marius Oprea, a declarat in exclusivitate pentru Mediafax ca acest caz este o diversiune a Serviciilor secrete, cu acordul sefului statului.
Deputatul de Dolj, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL La votul pentru vicepresedintii pe regiuni de dezvoltare, Varujan Vosganian a castigat in defavoarea lui Romeo Stavarache (Moldova), Puiu Hasotti in defavoarea lui Octavian Popa (Sud-Est), Adrian Miutescu in defavoarea lui Constantin Dumitru (Muntenia), Cornel Popa in defavoarea lui Marius Nicoara (Nord-Vest), Eugen Nicolaescu in defavoarea lui Marius Oprea (Transilvania), Marian Petrache in defavoarea lui Mircea Ciopraga (Bucuresti-Ilfov).
Unul dintre directorii executivi ai societatii, Marius Mardare, a spus ca el stie ca tabacaria are statie de epurare si ca oricum se afla in derulare un proiect cu fonduri europene pentru o noua statie de epurare.
"Membrii si sustinatorii UPSC vor veni la referendum pentru a sustine instanta presedintiala si nu persoana din spatele ei", a subliniat Marius Pricopie. ... Pe aceasta tema ar trebui facut de fapt un referendum", a subliniat Marius Pricopie.
Democratul Marius Marinescu si liberalul Puiu Hasotti s-au etichetat, miercuri, reciproc, de la Tribuna Senatului, cu epitete jignitoare, in contextul dezbaterilor pe marginea unui proiect legislativ privind finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale.
Deputatul Andrian Mihei, Mihai Lupu si Marius Enescu sustin ca suspendarea lui Traian Basescu se doreste a fi un mod de a-l sanctiona pe acesta pentru "derapajele constitutionale", recunoscand ca PNL isi asuma in continuare riscul de a iesi de la guvernare, in eventualitatea unui vot negativ in Parlament al PSD, doar pentru a fi consecvent cu principiile sale.
Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, a anuntat ca protocolul PNL-AP-PNTCD va fi semnat la 3 august, la Timisoara.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie, Marius Danila, este nemultumit de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a precizat zilele trecute ca Galatiul ar ocupa locul al treilea pe tara la capitolul spatii verzi, iar unui galatean i-ar reveni circa 30 de metri patrati de verdeata.
google-analytics.com